Uddannede datafagteknikere og certificerede slette værktøjer

AdobeStock_195291120.jpeg

Vores uddannede datafagteknikere vil i samarbejde med de unge behandle it udstyret, og vil om muligt give det nyt liv. Denne måde skåner miljøet og gavner mennesker der ikke besidder midlerne til at købe nyt udstyr. Hele vores setup er bygget op omkring konceptet, at hjælpe vores medmennesker samt at skåne miljøet.

Med et enkelt opkald kan du og din virksomhed nemt og bekvemt komme af med udtjent IT-udstyr som computere, skærme, fax, kopimaskiner, hårde hvidevarer samt diverse tekniske apparater. GrønneResultater afhenter udtjent IT-udstyr samt hårde hvidevarer indenfor 48 timer.

Virksomheders udstyr indeholder som regel følsomme data, som skal behandles og slettes på forsvarlig vis for at sikre at der ikke efterlades spor som kan spores tilbage til din virksomhed. At formatere harddisken eller filerne er ikke en garanti for at data bliver fjernet, da de let kan gendannes ved brug af gendannelsesprogrammer. Vi benytter sletteværktøjet Certus Software, et europæisk certificeret værktøj for datasletning: Common Criteria EAL3+. På den måde sikrer vi at overholde datatilsynets krav (US DoD 5220.22-M og HMG Infosec No. 5. standard), samt at stille dig sikkerhed for at alt data slettes permanent og permanent udelukker muligheden for gendannelse.

Afhentning af IT-udstyr kan være i faste intervaller eller efter behov. Kontakt os på tlf. 65 74 44 74 og book en afhentning, eller benyt vores formular på vores website for online booking.