Om GRØNNE RESULTATER

GrønneResultater er et nystartet privatejet selskab grundlagt i 2019. Den grundlæggende idé for GrønneResultater er at skabe enkle og fleksible løsninger til bortskaffelse af affald. Udover at være med til at skabe et grønnere Danmark er din virksomhed med til at skabe bedre vilkår for udsatte unge i Danmark. Vores team består af uddannede datafagteknikere samt coaches der er med til at opbygge unge selvværd samt at aktivere dem gennem en positiv energi hvor de er med til at gøre en forskel for dem selv samt deres medmennesker.

Vi arbejder dagligt for at gøre en positiv forskel for vores medmennesker og at skabe en bedre fremtid for os alle.

Vores klode er væsentligt overbefolket og det vurderes at vi i fremtiden vil blive nødsaget til at kæmpe om de resourcer vi i dag tager for givet.

Vores unge lever i en teknologisk tidsalder hvor sociale kompetencer nedprioriteres og det vurderes at allerede i 2020 vil stress og depression være blandt de største folkesygdomme vi har - og de unge er specielt udsatte.

Vi bestræber os for at gøre en forskel miljøet ved at sætte fokus på genanvendelse af den elektronik der også grundet vores enorme forbrug er med til at ødelægge vores miljø.

Vi vil lære vores unge, sociale og tekniske kompetencer til at begå sig i vores verden og samtidig støtte de unge der ikke er kommet i gang socialt og er blevet udsatte. Dette gør vi ved at opbygge en tilværelse hvor de både kan opbygge stærke sociale relationer samt at arbejde med og forstå de maskiner som vi alle benytter dagligt.