Vi hjælper de unge

Vi tilbyder unge at være en del af en professionel arbejdsplads hvor de har mulighed for at udvikle på deres tekniske kompetencer samt at bygge på deres selvtillid.

Vi vil hjælpe unge der ikke har fået det bedste afsæt i livet til at skabe et liv der fungerer for dem både socialt og på et mere og mere krævende teknisk arbejdsmarked i mange år fremad.


Hvad gør vi for de unge

De vil blive klædt på til at starte egen virksomhed og på denne måde bidrage til det danske samfundi mange år fremad såfremt at de griber de muligheder de får stillet til rådighed.

Vores datafagteknikere og programmører vil videregive viden de kan bruge til at forstå hele den verden vi befinder os i idag, hvordan datasikkerhed har enorm betydning for hele vores livsstil i dag samt hvordan det at kunne forstå og arbejde med forbrugerelektronik kan være afsættet til at skabe en succesfuld virksomhed en dag.

Sidst vil de egenskaber de får i at skabe værdifulde relationer kunne styrke dem i at blive gode ledere og sælge deres egne produkter, når de skal ud og stå på egne ben.

Det vi helt konkret gør at vi får stillet unge mennesker til rådighed hvis fremtid stadig kan spores i en bedre retning af vores samarbejdskommuner.

Disse unge bliver koblet sammen med vores dygtige team og får tillært sig færdigheder de kan benytte til at skabe en succesfuldt fremtid.

Vores ambition er at give dem færdighederne til at kunne gå ud og konkurrere på arbejdsmarkedet eller som selvstændige. De vil få vejledning i at starte en virksomhed op, de vil blive coachet på deres sociale færdigheder og i at sælge sig selv bedst muligt, samtidig med at de får en grundig introduktion til forbrugerelektronik indefra og ud.


Hjælp os med at hjælpe de unge

I får tilknyttet faste kontaktpersoner og kan også opnå anerkendelse af jeres indsats i form af diplomer som bevis på at i er aktive i at forbedre vores samfund, hvilket styrker jeres profil udadtil for at tage socialt ansvar samtidig med at i møder de unge som i rent faktisk gør en forskel for.

I kan som virksomhed blive en aktiv medspiller i at vores unge får skabt sig en fremtid hvor de har fokus på at udvikle sig selv og vores samfund til det bedre ved at få prioriteret jeres IT affald så det ikke bare ligger og synger hen eller ryger direkte på en skrotplads når lageret ryddes

roskilde-logo.png
rudersdal_defaultBillede.jpg
105.png